Bine ați venit la Camping Țara Oașului!

Un loc special creat și administrat de o familie pasionată de natură și aventură.

Camping Țara Oașului este o locație de camping modernă, care îmbină experiența clasică de campare cu confortul facilităților complete. Terenul aferent are 4 hectare și include nenumărate facilități, inclusiv o piscină în aer liber, încălzită.

Opțiunile de cazare cuprind 39 de locuri de camping pentru corturi și autorulote, dar și 4 camere matrimoniale. Locurile de campare sunt spațioase și prevăzute cu facilități individuale și comune. Potrivit atât pentru familii cu copii cât și pentru cupluri.

Camping Țara Oașului este localizat în extremitatea nord-estică a județului Satu Mare, la poalele vestice ale Munţilor Oaş. Această zonă montană pitorească oferă peisaje variate, cu priveliști minunate. Cei cărora le plac drumețiile, mersul cu bicicleta și escalada, nu se vor plictisi aici.

Locația se află la doar 8 km de localitatea Negrești-Oas, al treilea centru urban ca număr de locuitori din județ și centru tradițional al regiunii istorico-etnografice Țara Oașului, care impresionează prin tradiţie, cultură şi privelişti pitoreşti.

Camping Țara Oașului a fost înființat în 2023 printr-o investiție 100% privată, din dorința de a promova frumusețea zonei și de a oferi cât mai multă valoare iubitorilor de camping.

Camping accesibil pentru oricine

Credem că toată lumea ar trebui să încerce campingul. Beneficiind de o locație cu priveliști de vis și multe opțiuni de activități în zonă, facilități complete pentru un confort maxim și prețuri accesibile, ne dorim ca oaspeții noștri să plece de la noi cu gândul că vor reveni și anul următor.

Camping Țara Oașului